Trerätters cateringmeny - Helenas Kök
332
page-template-default,page,page-id-332,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-3.1,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Trerätters cateringmeny

Varmrätter

Alla rätter kan kombineras med potatisgratäng, potatiskaka eller puré.

Stekt Gösfilé
175 kr.
på rostade betor med senapsvinaigrette & örtsallad
Hälleflundrafilé
175 kr.
på mandelpotatisstomp, vårlök & vattenmelonrelish
Kalvytterfilé
175 kr.
potatiskaka med västerbottenost, sommarjulienne & timjansky
Iberico-rygg
175 kr.
med smörslungad spenat pommes parisienne, halvtorkade plommontomater, & timjanssky
Helstekt kalvytterfilé
175 kr.
färsk sparris, jordärtskockspuré, smörslungad färsk potatis & murkelsås
Gremolatamarinerad kalvytterfilé
145 kr.
med persiljesås smörslungad färskpotatis/ potatisgratäng
Rosastekt kalvrygg
145 kr.
med färskpotatisbakelse, grön sparris & rabarbersky
Rosa kalvrygg
145 kr.
med franskpotatissallad tomataioli & broccolitimbal
Parmalindat majskycklingbröst
145 kr.
på polentasnitt med picklade betor, basilikasky samt paprika & mandelpesto
Helstekt Biffrygg
145 kr.
med potatis & sparriskaka, timjansky & inlagd rabarber

Desserter

Pris per person:

Chokladmousse
65 kr.
med höstens frukt er & mandelkrokant
Färskostpannacotta
75 kr.
med hjortron & myntapesto
Citrusmuffin
45 kr.
med vaniljgrädde