Vår service & matfilosofi - Helenas Kök
837
page-template-default,page,page-id-837,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-3.1,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Vår service & matfilosofi

Inte så pass högtravande som det låter utan ganska enkelt och självklart.

Vår service & matfilosofi

Vi tänker på vår restaurang och catering från grundvärden vi står för, och det vill vi också göra med vår mat samt service.

Vi vill veta vad vi lagar och serverar, råvaran måste vi kunna stå för oavsett tid på året. Råvarorna kan gärna vara enkla, det enkla och det rena är för oss det exklusiva. Att råvarorna i möjligaste mån är närodlade samt ekologiska är självklart för oss. Säsongen hos oss i Sverige är kort men varför inte då välja bra råvaror som går att frysa eller sylta när vi har rikligt av det. Självklart är det svensk kyckling vi serverar.

 

Som gäst hos oss ska du känna dig sedd och aldrig obekväm, att gå på restaurang ska inte kännas komplicerat utan vara lätt och lustfyllt. Hos oss får du njuta av det som finns nära oss för tillfället därav den stora variationen i menyerna som speglar året.

 

Våra menyer kommer variera med säsongen, aldrig färdigskriven lång tid i förväg. Då vi inte vet vilka råvaror som är bäst hos leverantörerna denna vecka, därför har vi valt veckomenyer och griffeltavlor att jobba med.

 

Naturligtvis kolsyrar vi vårat eget vatten då vi slipper massa onödiga transporter till oss. Vill man ha med smak bistår vi gärna med en bit citron eller likvärdigt.

 

Med dagens teknik i köket kan vi laga fantastiskt fina rätter av de bästa råvarorna.

 

Matsalen är som en oas av dofter smaker samt intryck lika viktig som smaken i köket, hur ni som gäster upplever den i verkligheten är våran morot. Därför är ert omdöme vår chans till att bli bättre vi gillar människor som tänker högt det gör oss oslagbara.

 

Smaklig spis önskar vi i personalen